Familieforøgelse i Legend

legend padel nick ambassador

Vi har en rigtig fed nyhed til jer!

Gennem længere tid, har vi været på jagt efter en ambassadør for Legend. En titel vi går meget op i og som vil hjælpe Legend-familien og bringe masser af gode historier samt anmeldelser af vores bats.

Det er med en stor glæde at vi præsenterer jer Nick Topholm! Læs videre her, hvad Nick fortæller om sig selv;

Hej, mit navn er Nick Topholm, jeg er familiefar på 47 år, og nu også ambassadør for padel mærket Legend.

Jeg har dyrket ketcher sport i mange år via badminton, men dyrker i dag ”kun” padel, og har gjort dette i underkanten af 3 år nu. Mit første bekendtskab med padel, var som stand in for en kammerat der blev skadet. Blev grebet af spillet med det samme, og spiller nu i dag mellem 8 og 10 timer om ugen på forholdsvis højt niveau på veteran siden i Danmark.

Padel er en stærk vanedannende sport på alle niveauer. Fra motionisten, der hygger sig med vennerne, og op til elitespilleren der træner, at næste slag skal være bedre end det forrige.

Når man er nået min alder, er det også positivt, at padel, modsat en del andre sportsgrene, lader én komme ud af sengen om morgenen dagen efter en tæt dyst.

Vi byder Nick velkommen i familien og ser frem til et spændende samarbejde. I kan glæde jer til masser af fede indhold og anmeldelser her på siden.

Husk at tjekke vores webshop, hvor du kan se vores Legend sortiment.