OM OS

Legends Vision

Ligesom med et stigende antal danskere er vi vilde med padel tennis og har spillet det med stor passion i flere år. Det er en sportsgren, som byder på hygge og sammenhold. Hvis man er er den seriøse type, er der også plads til hård fight på en høj teknisk plan. Vi er sikre på, at padel tennis er på vej til at blive danskernes yndlings fritidssport nummer 1.

Der findes mange online butikker, hvor man kan købe padel bats i dag men der findes få af dem, der specialiserer sig i et mærke og tilbyder ekspert viden indenfor sit mærke. Det er dette hul, vi gerne vil fylde – vi opererer med et mærke, besidder al viden om vores bats (fra produktion til salg) og tilbyder eksklusivitet i form af lækkerhed, top-teknologi og solide bats.

LegendPadel.dk’s vision er at give alle en mulighed for eje en superfed bat, der ikke går på kompromis med kvalitet og dækker ens spillebehov til fulde. Vi mener at have den rette leverandør til at realisere vores vision og vi er overbeviste at det er den Spanske mærke Legend. Vores kunder skal føle sig trygge og glade, når de handler med os velvidende hvad LegendPadel står for.

Om legend

Legend er din online forhandler, som udelukkende specialiserer sig i padeludstyr, og byder ind med moderne og ergonomisk udstyr, som produceres med kvalitetsmaterialer. Mærket henvender sig til forskellige spillere, spillertyper og behov gennem de gennemtænkte og omhyggelige materialevalg i hvert bat, således at du kan performe bedre og samtidig være sikret en bedre oplevelse. Hvert bat bliver nøje udvalgt med afsæt i høje kvalitetskrav, hvor disse er udarbejdet efter en lang proces med kompetent vejledning og sparring med professionelle og erfarne spillere.

Legend er unik på mange måder. Ikke kun ved konstant at levere stilfulde og professionelle padeludstyr, men også ved at følge med udvikling i padelverdenen og være innovativ. Fremfor at udgive hele kollektioner en gang om året, udgiver Legend oftere et mindre udvalg. Hvert bat følger udviklingen af nye materialer, samt sportens og spillernes udvikling, netop for at kunne levere den nyeste og mest moderne materialekonstruktion og design.

Legends skaber

Natalio Hayon har skabt og udviklet padelbats i årtier og driver i dag en fabrik i Marokko, der også fremstiller padeludstyr af højeste kvalitet til andre store mærker. Samarbejdet mellem producenten og bureauet i Danmark er unikt. Sammen har vi udviklet et godt koncept til at dække behovene hos både spillere og forhandlere.

Legend Danmark sikrer samtidig, at flere og flere forhandlere kan levere Legend til deres kunder og er kontakten mellem forhandlere og producenter for hele tiden at give liv og udvikling til fremstilling og skabelse af nye unikke padeludstyr.

Du har altid rig mulighed for at bruge vores chatfunktion eller ringe til os for sparring og vejledning eller hvis du leder efter noget bestemt padeludstyr.

God shoppelyst!