Grafisk sammenligning af Legend bats

Jeg har et problem; hvordan vælger jeg et bat, som er helt perfekt til mig?
Har du, som mange andre padelspillere, svært ved at finde frem til det helt rigtige bat til dig og din spillestil? Og føler du, at det kan være meget tidskrævende at navigere rundt blandt de mange bats, der er på markedet? Hos Legend Padel er det vores ambition, at hjælpe dig hele vejen og vi er glade for at kunne præsentere en nem måde at finde frem til dit helt eget bat!
padel bat comparison
Hvad går man efter, når man skal vælge sit padel bat?

Mange, efter at have spillet padel tennis i noget tid, efterspørger specifikke ønsker til deres bat og stiller krav til dens kvalitet og materiale. Når man finder ud af hvilken type spiller man er og hvad ens styrker er, bliver man mere bevidst om hvilke type bat, man skal spille med. Hos Legend Padel er vi af den overbevisning, at dette kan nogle gange være svært og derfor har vi lyttet til jer spillere og har lavet ovenstående tabel, for at gøre nemt at sammenligne bats så du hurtigere kan finde frem til dit helt specielle bat.

Her er en tabel over vores bats, alle kan forstå

Vi har forsøgt at gør det så nemt for jer spillere som muligt. Når du har fundet af hvilken spillestil, du spiller, og ved hvilken type du er, kan du nemt navigere rundt i vores Legend sammenligningstabel og finde frem til de bats, der passer dig bedst. Vi er meget stolte af at kunne levere en bred vifte af forskellige padel bats og står selvfølgelige klar til at hjælpe dig yderligere.

Husk at besøge vores webshop for mere info om vores bats.