Ny Legend kollektion

Ny Legend padelketcher kollektionen har været en af sæsonens mest succesrige. En samling, der er nødvendig for, at spillere af alle spilarter er klar til at slå på banen. Legend padelketcher kollektionen er kendetegnet ved sin fantastiske teknologi og moderne look. Disse bats har komponenter og materialer, der kun kan findes i professionelle bats af højeste kvalitet.


I denne blog præsenterer vi en lille analyse med de vigtigste egenskaber ved hver af dem.

Legend Revenant

Dette er den mest kraftfulde padelbat i samlingen, en powerketcher i diamantform skabt til de mest aggressive spillere. Dette bat har et diamantformat og en høj balance, der gør den tungere. Den er perfekt til at afslutte og giver en kraftig slag, som primært foretrækkes af offensive spilere.

Med en dækning af hundred procent 12K carbon ramme på begge sider, er dette bat en af de mest solide og stabile på markedet. Derudover er overfladen lavet af 24K kulfiber, som gør overfladen stærkere og mere hårdfør end andre bats med et mere solidt touch. Da der er tale om en kraftig ketcher med en solid struktur er battet fremstillet med Anti Vibration teknologi (AVS), som reducerer de dårlige vibrationer, som opstår ved slag. Kernen i Legend Revenant er lavet af et blødt Black EVA gummi, hvilket gør at man kan opnå mere kraft og samtidig bevare en behagelig, blød og vibrationsfri berøring.

Legend Revenant er tilgængelig på vores webshop.

Legend Invictus 3.0

Den nye Legend Invictus 3.0 er en ketcher, der med hensyn til teknologier og materialer minder meget om den kraftfulde Revennant. Vi taler om en struktur, der består af en 12K carbon ramme og 24K kulfiber overflade. Ligeledes har ketcheren en Black Eva gummikerne og har AVS anti-vibrationssystem integreret. Så hvad er forskellen mellem Invictus og Revennant? Den største forskel er i deres spillestile.

Denne ketcher er alsidig, det vil sige, den tilbyder en balance mellem kontrol og kraft, så den kan bruges af enhver spiller og niveau. Dette padelbat er et all-round padelbat, der henvender sig til den mere aggressive padelspiller, der ønsker power, men samtidig ønsker et stabilt og kontrollerbart padelbat. Med dette paddelbat får du muligheden for en bedre kontrol af dine aggressive flugtninger og et solidt powersmash.

Legend Invictus 3.0 er tilgængelig på vores webshop.

Legend Invictus W (Woman)

Dette padelbat er dameversionen af Invictus 3.0, en dameketcher til både professionelle og øvet spillere. Det er også et alsidigt bat, til et velafbalanceret spil mellem kontrol og kraft. Ligesom herreversionen har den en 12K carbon ramme, 24K kulfiber overflade, Black Eva-gummi i kernen og AVS-systemet for at eliminere vibrationer. Forskellen mellem begge versioner er i vægt og design. Denne ketcher har en lidt lavere vægt og et eksklusivt design i pink.

Legend W (Woman) er tilgængelig på vores webshop.

Legend Stealth X

Legend Stealth-ketcheren er et andet alsidigt padelbat i Legend kollektionen, der har gode slagfornemmelser, men også en masse kraft. Denne ketcher har et hybridformat med et oversize design, som skaber et bredere sweet spot for at lette korrekt kontakt. Stealth X er fremstillet med 12k carbon med et ekstra tyndt og fladt carbonmateriale med carbonfilamenter, der giver modstand og fleksibilitet. Overfladen er blevet kombineret med et ret blødt, men responsivt overfladelag af 24K Titanium kulfiber, der giver et blødt og polstret hit med lav trampolineffekt og høj kontrol. Materialevalget sammen med vibrationsdæmpningen i batte er meget effektivt og gør at battet føles usædvanligt vibrationsfrit, hvilket gør at du kan mindske risikoen for smerter i håndled, albuer og skuldre.

Stealth X er en perfekt ketcher til motionister og mere avancerede spillere, der ønsker en ketcher, der virkelig er all-round og spiller mere med finesse end power, men selv mindre erfarne spillere, der selv kan skabe fart, kunne meget vel sætte pris på modellen, som den er så alsidig.

Legend Stealth X er tilgængelig på vores webshop.

Legend Odyssey 2.0

Dette er den mest overskuelige ketcher i samlingen, en dråbeformet ketcher, der udover at give god kontrol, tillader kraftig power. Odyssey 2.0 er en let-at-spille ketcher med 100% kontrol og et ekstremt stort sweetspot, der giver dig mulighed for at undgå at blive straffet, selvom du ikke har det bedste boldtræf eller teknik. Det er egenskaber, som du normalt ikke finder i bats, der er lavet af 100% kulfiber og har en EVA-kerne.

Takket være dette kunne Odyssey 2.0 meget vel fungere som en første ketcher, man som spiller kan udvikle sig med og ikke skal udskifte allerede når man passerer begynderniveauet, som med så mange andre såkaldte entry-level modeller på marked.
Legend Odyssey 2.0 er velegnet til både mandlige og kvindelige padlespillere, der kan lide lange bolddueller, med godt tempo og energi. Ønsker du en letmanøvrelig og fleksibel ketcher med lavere balance og vil du have lidt mere kraft, så er Odyssey 2.0 et godt valg.

Legend Odyssey 2.0 er tilgængelig på vores webshop.